top_hjoerne_logo
Croocked Moon
Historie
Produkter
Smagninger
Kontakt
overskrift_historie

Historien bag Croocked Moon begyndte, da en ung mand ved et rent tilfælde snublede ind i den fantastiske ølverden.

Vi skal helt tilbage til slutningen af 90erne, hvor jeg for første gang smagte et alternativ til de klassiske masseproducerede pilsnere, der alt for længe har domineret det danske marked. Min nysgerrighed og interesse blev straks vakt, og jeg gik på opdagelse i denne forunderlige verden. Da jeg begyndte på Universitetet, valgte jeg at søge job på Lord Nelson og senere Ørsted Ølbar for at få stillet min fysiske og mentale tørst efter, hvad denne fagre nye havde at byde på.
Med ølrevolutionen i Danmark har vi fået åbnet både døre og øjne for, hvad denne fantastiske verden har at byde på. Jo mere jeg lærte om de forskellige øltyper, stilarter, humletyper, gærstammer m.v., jo mere blev jeg opsat på at ville prøve kræfter med det at brygge selv.

Resultatet blev et bryg, der oversteg mine egne forventninger. Jeg prøvede at servere mine bryg for andre, og de gav alle udtryk for, at jeg havde fat i noget med min bryggestil. Derfor blev jeg simpelthen nødt til at tage chancen og prøve at få brygget i større format hos et af mikrobryggerierne.

Det har været en rejse at komme fra den rene uvidenhed frem til at få sit øl brygget professionelt. En drøm er gået i opfyldelse, men rejsen mod det sublime fortsætter. Nye veje og mål skal udforskes og afprøves for at nå de mål, jeg drømmer om.